Hvem er vi?

Når man er ung i Viborg Kommune, er der mulighed for at gå i Ungdomsklub.

Det vil sige at hvis man er mellem 7. klasse og 18 år, så kan man GRATIS benytte ungdomsklubben, det eneste man skal, er at være registreret som bruger af klubben. I Bjerringbro ligger ungdomsklubben til de unge på Banegårdspladsen 12 K, der hvor klub Perronen også er.

De pædagoger der arbejder i Ungdomsklubben, er også de pædagoger som arbejder i fritidsklubben Perronen og mange af de unge kender også pædagogerne fra da de var yngre og gik i Fritidsklubben eller fra skolen, hvor pædagogerne også kommer.

Vi samarbejder tæt med egeskovskolen og bøgeskovskolen samt SSP, om at hjælpe de unge gennem de udfordringer som der kommer i deres liv. Vi tager kontakt til skole/hjem mm, hvis der opstår noget, som vi skal handle på.

Vi arbejder med at støtte den unge gennem pubertet, og de ”tilbud” som omverdenen kaster på de unge, både godt og skidt. Sammen med jer forældre bakker vi op omkring de unge, så de kan danne sunde og bæredygtige relationer og støtter dem i, at styre uden om de fald grupper de møder i deres hverdag.

Vores erfaringer med klublivet er også, at de unge her har nogle voksne de kan snakke mere åbent med, da vi hverken er lærerne eller forældrene.

 

Sidst opdateret: 27.02.2020